Algemenen voorwaarden KAZ


De Keepersopleiding:

 

Bij verhindering uiterlijk tot 1 uur van te voren afmelden bij eigenaar Bart van Wuijckhuijse. Via mail of telefoon. info@keepersacademiezeeland.nl - 0615587669 (whatsapp of bellen).

 

Zorg dat je minimaal 15 minuten voor de training aanwezig bent.

 

Tijdens de trainingen worden altijd de voorgeschreven kleding van KeepersAcademieZeeland gedragen! Wordt jou blauwe trui en / of zwarte keepersbroek te klein. Bestel deze dan via de webshop of per mail met 10% korting.

 

Informeer de trainer wanneer je ziek bent geweest, wanneer je een blessure hebt opgelopen of andere belangrijke dingen die de trainer moet weten om rekening mee te houden.

 

Tijdens de training luister je alleen naar de aanwijzingen van de schoolhouder, hoofd- en/of groepstrainer. Je luistert niet naar de aanwijzingen van ouders of anderen. Hoe goed deze ook bedoeld zijn.

 

Na de training ruimen we gezamenlijk op. We sluiten gezamenlijk af na elke training.

 

Deelnemen aan de voor- en/of najaarsopleiding is geheel op eigen risico. Dit geldt ook voor eventuele verhinderingen of blessures buitenom de KeepersAcademieZeeland.

 

Langs de lijn vragen wij niet te roken. Dit i.v.m. een goede uitstraling van KeepersAcademieZeeland.

 

Alvast bedankt voor het naleven van deze simpele regels!


De Pasavond:

Deze avond is 2 a 3 weken voor de eerste training. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Tijdens deze avond ben je in de gelegenheid alle kleding en handschoenen te passen zodat je zeker weet dat alles goed is. Ook wordt er op deze avond het bekende keeperscontract getekend! Op deze avond is er voor ouders ruimte om vragen te stellen.

 

Ben je niet aanwezig bij deze dag en geef je de kleding / handschoenen maten via de mail door dan is dit op eigen risico.


Wat te doen bij slecht weer: 

In het geval van alleen maar regen, trainen we. De enige keer dat we stoppen met trainen is in het geval van extreem slecht weer of onweer en / of bliksem. Mocht de training helemaal niet door kunnen gaan dan zal deze worden ingepland aan het einde van de opleiding.
Via de groepsapp, mail en sociale media proberen wij iedereen zo snel mogelijk te bereiken.

 

De veiligheid en het welzijn van de kinderen is onze eerste prioriteit! 


Annuleren inschrijving keepersopleiding:
Uw betaling wordt vergoed min 15,- administratie kosten. 6 weken voor aanvang eerste training zijn er geen terugbetalingen meer beschikbaar voor de keepersopleiding en is de inschrijving definitief.


Annuleringsverzekering:

Door een annuleringsverzekering van €19,50 aan te schaffen kunt u tot 3 dagen voor de eerste training het volledige bedrag terug vorderen. Hierna is de inschrijving definitief en zijn er geen terug betalingen meer mogelijk. 


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765

Doelstelling KeepersAcademieZeeland:

 

Elke keeper(ster) in een leerzame, uitdagende en een veilige omgeving in de regio naar zijn of haar persoonlijke top niveau te brengen.

 

Een ondersteuning of aanvulling zijn op ontbrekende of bestaande keeperstrainingen voor alle verenigingen in Zeeland.

Klik hier voor meer info!