In het najaar van 2018 gaat Enzo Stolk voor de 10e keer meedoen! Dit betekent dat hij zijn plek in de Hall of Fame van KAZ meer dan verdient heeft.

 

Algemeen:

 

Enzo Stolk ( bijnaam: Peppie )

12 jaar

Keeper van SV Walcheren O13-1

 

 

 

 

 

Wie is jou favoriete keeper en waarom?:

Bart van Oostkapelle 1. Hij is een beest, zelfverzekerd en humor (als ze met 3 punten voor staan) naar de spelers tijdens de wedstrijd. Ik ben ook regelmatig op zaterdag in Oostkapelle om te kijken naar zijn wedstrijden.

 

Waarom zit je bij KeepersAcademieZeeland?:

Omdat ik mij zelf wil blijven ontwikkelen als keeper en wil blijven trainen onder Bart. Ik vind een winter- of zomerstop niks! Wij vragen Bart dan om extra training te kunnen geven.

 

Welke tips en tricks gebruik jij in de wedstrijden die je geleerd hebt bij KeepersAcademieZeeland?:

Alle technieken om de bal uit het doel te houden. Je laten horen en duidelijk zijn bij het terugvragen van de bal en weer op te bouwen in de wedstrijd.

 

Wat is een minpunt van jou als keeper die je sterk verbeterd hebt in al die jaren?

Bij corners je goed laten horen en de hoge ballen wegtippen over het doel of naar de zijlijn. Dit gaat mij steeds beter af.

Als ik een zelfde fout maak tijdens wedstrijden of onzeker ben over iets dan bespreek ik dat met Bart en krijg ik goede tips en uitleg en soms trainen we daar dan ook op. We kunnen alles bespreken bij KAZ.

 

Raadt jij KeepersAcademieZeeland aan voor keepers in Zeeland? en waarom dan?

Ja omdat je er echt veel beter van wordt en het is ook nog ontzettend leuk als je elkaar tegen komt bij competitiewedstrijden. Je leert bij KAZ respect te krijgen voor elkaar en je wordt zelfverzekerder als keeper.

 

Heb je nog tips en tricks voor jonge keepertjes?

Hou vol, ook al krijg je soms commentaar van je medespelers dat je een bal doorlaat, voetbal mee, laat je horen dat jij er ook staat, speel de wedstrijd mee en durf je doel uit te komen.

 


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765

Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden