Het 1e jaar van KeepersAcademieZeeland


KeepersAcademieZeeland bestaat al weer 1 jaar. Wat is het 1e jaar snel gegaan en wat hebben we veel leuke en positieve dingen meegemaakt het afgelopen jaar.

Graag nemen we jullie mee terug in de tijd en blikken we terug op het 1e jaar van KeepersAcademieZeeland.


Voorjaarsopleiding 2017

1 januari 2017 was de starters dag van KeepersAcademieZeeland. Online gaan was de eerste prioriteit. De website was gemaakt en 100x gecontroleerd op spelfouten en of het wel overzichtelijk genoeg was.

De inschrijving was geopend en de aanmeldingen bleven niet lang uit. We begonnen de 1e cursus dan ook met 21 keepers. Super gaaf!! We zijn van start gegaan met de 1e training op vrijdag 17 februari.


Wat gebeurde er nog meer in het eerste half jaar:

Hoofdsponsor:

D-Stolk afbouw is onze trotse hoofdsponsor en ondersteund alle keepers met het behalen van hun persoonlijke top niveau. Wij zijn hun daar zeer dankbaar voor!

 

Vriendenclub van KeepersAcademieZeeland:

Klik hier om te zien wie onze vrienden zijn! Super dat jullie de keepers helpen met het behalen van hun persoonlijke top niveau. De vriendenclub zorgt dat KeepersAcademieZeeland origineel en onderhouden blijft met de nieuwste innovaties in het keepersvak.

 

Ambassadeurs:

Ook zijn er personen uit de profwereld die KeepersAcademieZeeland een super initiatief vinden. Dennis en Gerard de Nooijer werden als eerste ambassadeur, later volgde ook John Karelse. Klik hier om te zien wat zij te zeggen hebben. 


Trainingen op de vereniging:
In het seizoen 2017 / 2018 geeft KeepersAcademieZeeland training op de woensdagavond aan de keepers van V.V.Oostkapelle en V.V.Domburg. 

Wil je als vereniging meer informatie klik dan hier!

Fun&voetbal:

KeepersAcademieZeeland is een trotse partner en geeft tijdens de ZLM Fun&voetbal twee daagse op de tweede dag keeperstraining. 

 Extra training:

Vakantie.... Hoo maar!!

 

Deze toppers hadden geen zin in rust tijdens de vakantie en kwamen met het idee een extra training in te lassen.

 

Dit hebben we dan ook gedaan! 

 

Voor herhaling vatbaar!

 

 


Najaarsopleiding 2017

Een geweldig eerste half jaar was het voor KeepersAcademieZeeland. In het najaar van 2017 zijn we dan ook met een tweede locatie gekomen. S.V.Oostburg en V.V.IJzendijke kwamen met de vraag of we samen konden werken. Zo gezegd zo gedaan. De aanpassingen op de website werden gemaakt en de social media ging aan om het nieuws te verspreiden.

 

In het najaar zijn we op de locatie Wolphaartsdijk met 22 keepers van start gegaan. En Zeeuws-Vlaanderen met 10 keepers. De 1e trainingen waren op vrijdag 15 september en zondag 17 september.


Keepersclinic voor de jeugd van V.V. Arnemuiden:

Op woensdag 6 december organiseerde KeepersAcademieZeeland op het kunstgrasveld van V.V. Arnemuiden een keepersclinic voor eigen jeugd! Super leuk om deze 17 enthousiaste keepers een stapje dichterbij hun top niveau te brengen.

 

Ook de keeperstrainer Lennart wilde zich verder ontwikkelen en hielp graag mee tijdens deze dag! Super leuk Lennart. Bedankt!


Social media:

Facebook: Keepers Academie Zeeland

Instagram: keepersacademiezeeland

twitter: @KeepersZeeland

 

KAZ Hall of Fame:

Quintin gaat in het voorjaar van 2018 voor de 10e keer meedoen! Hier door is de Hall of Fame van KAZ ontstaan. Lees hier wat Quintin allemaal te vertellen heeft.


Bedankt!!

Dit eerste jaar had ik niet kunnen hebben als de keepers, hoofdsponsor, vrienden, ambassadeurs en natuurlijk de keepertrainers er niet waren geweest!

 

Ik wil daarom iedereen bedanken voor het 1e jaar en hoop er weer een fantastisch nieuw jaar van te maken.

 

Voor nu fijne feestdagen en een sportief 2018 toe gewenst!

 

Bart van Wuijckhuijse

Eigenaar KeepersAcademieZeeland


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765

Doelstelling KeepersAcademieZeeland:

 

Elke keeper(ster) in een leerzame, uitdagende en een veilige omgeving in de regio naar zijn of haar persoonlijke top niveau te brengen.

 

Een ondersteuning of aanvulling zijn op ontbrekende of bestaande keeperstrainingen voor alle verenigingen in Zeeland.

Klik hier voor meer info!