KAZ helpt de verenigingen


KeepersAcademieZeeland is de ondersteuning voor alle keepers, keepsters en keepertrainers van alle ''amateur'' verenigingen in de regio Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen.

 

Vaak is het bij de vereniging een feit dat er geen (jeugd)keeperstrainer voorhanden is. Of als er een keeperstrainer is dan is dit vaak een zeer enthousiast persoon die uit eigen ervaring of via internet wat oefeningen doet. Deze jeugd keepers, keepsters en keeperstrainers willen wij heel graag helpen.

 

Via onze voor- en najaarsopleiding helpen wij elk jaar meer dan 40 keepers(sters) naar hun persoonlijke top niveau! En hoe leuk is het om met keepers onder elkaar dit te bereiken en elkaar tegen te komen op wedstrijddagen!

 

Graag komen wij in contact met "alle" verenigingen in Zeeland hoe wij het "ondergeschoven" kindje van de vereniging iets extra's kunnen bieden! Wij zitten vol met ideeën!

 

Te beginnen met 1 gratis training tijdens een voor- of najaarsopleiding!

 

Wilt u als vereniging meer informatie of zit u met vragen!? Stel deze dan gerust via:

Info@keepersacademiezeeland.nl of bel : 06-15587669 

 


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765

Doelstelling KeepersAcademieZeeland:

 

Elke keeper(ster) in een leerzame, uitdagende en een veilige omgeving in de regio naar zijn of haar persoonlijke top niveau te brengen.

 

Een ondersteuning of aanvulling zijn op ontbrekende of bestaande keeperstrainingen voor alle verenigingen in Zeeland.

Klik hier voor meer info!