Info KeepersAcademieZeeland


De kern van KeepersAcademieZeeland bestaat uit een lessen cyclus van 12 trainingen die 90 minuten per les duurt.


In het voorjaar van februari t/m mei en in het najaar van september t/m december. 

De trainingen zijn in kleine groepen van 6 keepers met een maximum van 8 keepers per keepertrainer.

 

 

 

Tijdens de opleiding staat de techniek centraal:

´zonder techniek geen tactiek!' 


Naast de techniek komen natuurlijk ook alle andere aspecten van het keepersvak aan bod, zoals positionele, tactische, fysieke en mentale aspecten. Daarnaast staan concentratievermogen en discipline hoog in het vaandel. Echter is heel veel plezier in de trainingen het allerbelangrijkste!

 

Omdat KeepersAcademieZeeland in verschillende niveau groepen traint beleeft elke keeper of keepster het meeste plezier aan zijn trainingen! Zo zal je gedurende de trainingen bij KeepersAcademieZeeland steeds voor nieuwe uitdagingen komen te staan die passen bij jouw ontwikkeling.

 

Wat maakt het trainen bij KeepersAcademieZeeland nog meer zo bijzonder. Tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling is het mogelijk om naast de trainingen ook een wedstrijdevaluatie aan te vragen. In de topklasse keeperscursus zit deze standaard inbegrepen.

 

Ook de theorie van het keepen zal met de keepers besproken worden! De theorie van KeepersAcademieZeeland heeft verschillende onderdelen. Voorbeelden zijn het verzorgen van je keeperhandschoenen, spelregels voor de keeper, maar ook technische en tactische besprekingen mogen niet ontbreken tijdens de cursus. Dit zal voor elke niveaugroep een andere invulling krijgen en vanuit een zeer leuke, leerzame en uitdagende manier worden overgebracht.

 

KeepersAcademieZeeland streeft naar professionaliteit en uniformiteit tijdens de trainingen. Door dit te verwezenlijken is het verplicht eenmalig een kledingpakket aan te schaffen van het merk Erima.
(Dit kledingpakket is inbegrepen in de Allround trainingen).

  • Keeperssweater
  • Keepersbroek
  • Voetbalsokken
  • Keepershandschoenen

Let op: Tijdens de trainingen worden altijd de voorgeschreven kleding van KeepersAcademieZeeland gedragen! Wordt jou blauwe trui en / of zwarte keepersbroek te klein. Bestel deze dan via de webshop of per mail.


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765

Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden