Kernwaarden KeepersAcademieZeeland


1: De beste willen zijn:

 

Keepers en keepsters van KAZ hebben een winnaarsmentaliteit, een hekel aan verliezen en de drang om het maximale uit zichzelf te halen. Dit om elke dag beter te worden binnen en buiten het veld.

 

2: Talenten tot bloei brengen:

 

KeepersAcademieZeeland traint elke keeper en keepster op zijn / haar eigen niveau. Zo krijgt elke keeper de kans zijn eigen talent tot bloei te laten komen.

3: Wij denken vooruit:

 

Wij nemen altijd initiatief, waar ligt de kans? Wij hebben het lef en creatieve vermogen om het anders te durven doen, om ons niet vast te houden aan wat normaal is. Daar halen wij plezier uit.

Dat doen we onder andere door buiten onze eigen wereld te kijken (trainers actief in USA). Zo zien we openingen, leren we nieuwe dingen en blijven wij de concurrentie voor.4: Elkaar versterken:

 

Om onze doelen te halen werken we graag samen. Iedereen beschikt over unieke vaardigheden en door van elkaars kwaliteiten gebruik te maken zijn wij op ons sterkst. KeepersAcademieZeeland is een team, met aandacht voor het individu en zijn of haar ontwikkeling.

5: Direct en eerlijk zijn:

 

Wij zijn zelfbewust en onverschrokken en spreken elkaar aan op wat beter kan. Dat doen we met directheid en humor.

6: Leiderschap tonen:

 

Als KeepersAcademieZeeland hebben wij een voorbeeldfunctie. Daarom zijn alle keepers en keepsters verantwoordelijk voor hun eigen gedrag en ontwikkeling, hebben zij respect voor zichzelf, de ander en hun omgeving en zijn ze vriendelijk en sociaal. Keepers en keepsters van KAZ zijn groot, maar nergens te groot voor.
KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765

Doelstelling KeepersAcademieZeeland:

 

Elke keeper(ster) in een leerzame, uitdagende en een veilige omgeving in de regio naar zijn of haar persoonlijke top niveau te brengen.

 

Een ondersteuning of aanvulling zijn op ontbrekende of bestaande keeperstrainingen voor alle verenigingen in Zeeland.

Klik hier voor meer info!