Samenwerken met KeepersAcademieZeeland


KeepersAcademieZeeland komt graag in contact met alle voetbalverenigingen in Zeeland. Wij kijken samen met de vereniging naar de beste optie die past bij de ontwikkeling van de jeugdopleiding en in het bijzonder voor de jeugdkeepers en keepsters van de vereniging.

 

Hoe mooi zou het zijn om alle keepers en keepsters in Zeeland de training te bieden die ze verdienen!

 

Vaak is het bij de vereniging een feit dat er geen (jeugd)keeperstrainer voorhanden is. Of als er een keeperstrainer is dan is dit vaak een zeer enthousiast persoon die uit eigen ervaring of via internet wat oefeningen doet. Deze jeugd keepers, keepsters en keeperstrainers willen wij heel graag helpen.

 

Door de centrale ligging van KeepersAcademieZeeland trainen wij tijdens de voor- en najaarsopleiding meer dan 60 keepers(sters) per jaar/seizoen! Onze keepers komen overal vandaan. Of het nu Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland of Zeeuws-Vlaanderen is ze trainen allemaal met elkaar.

 

Hoe leuk is het om met keepers onder elkaar je top niveau te bereiken en elkaar tegen te komen op wedstrijddagen!

 

Graag komen wij in contact met "alle" verenigingen in Zeeland hoe wij het "ondergeschoven" kindje van de vereniging samen kunnen brengen met keepersvrienden en ze zo iets extra's te bieden! 

 

Keepers kunnen altijd een keer gratis meedoen tijdens de keeperstrainingen om kennis te maken met KeepersAcademieZeeland! 

 

 

KeepersAcademieZeeland heeft een aantal opties die voor de vereniging aantrekkelijk zijn. Wilt u weten wat deze opties zijn!?

 

Stuur een mail naar:
Info@keepersacademiezeeland.nl of bel : 06-15587669 


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765

Copyright 2024 Alle rechten voorbehouden