Dennis de Nooijer:

 

Voormalig jeugdtrainer geweest bij FC Twente O17-2, FC Dordrecht A1, ass. bondscoach Nederlands elftal O16 en een van de oprichters van Jeugd Voetbal opleiding Zeeland. Voormalig seniorentrainer geweest bij Zaamslag, VV Philippine en ass. trainer Telstar.

 

 

Hallo Keeperstalenten, 

Als voormalig spits van onder meer Sparta en SC Heerenveen heb ik veel te maken gehad met de keeper. De keeper was vaak een sta-in-de-weg waarbij ik elke wedstrijd weer moest kijken hoe hem te verslaan. Het grootste verschil van de keepers zat hem vaak in het positie kiezen als ik een actie maakte. Ook het kijken vlak voor het schot was belangrijk. Veel keepers vallen achteruit waardoor de bal niet altijd heel scherp in de hoek hoeft, maar vaak onder de benen door. 

Bij elke club waar ik gewerkt heb praat ik veel met spitsen en vertel ze over de ervaringen die ik had met keepers en hoe ik probeerde ze altijd een stap voor te zijn om die bal in het doel te werken. Eens in de zoveel tijd gaan we hier dan gericht op trainen. 

Aangezien Bart in mijn periode bij JVOZ de vacature keeperstrainer invulde weet hij heel goed wat ik bedoel en hoe hij dit bij zijn keepers kan trainen. Ik wens alle keepers van KeepersAcademieZeeland veel plezier in het ontwikkelen van hun eigen persoonlijke top niveau!

 

Met sportieve groet, 

Dennis de Nooijer


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765