Gerard de Nooijer:

 

Een van de oprichter van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland. Voormalig trainer geweest bij FC Dauwedaele en V.V.Goes. Van af het seizoen 2013 / 2014 ass.trainer bij FC Dordrecht.

 

 

Beste Keeperstalenten, 

Als verdediger had ik vaak op een andere manier te maken met keepers dan mijn broer Dennis. Als verdediger van o.a. Sparta, SC Heerenveen en Feijenoord was ik vooral betrokken met mijn eigen keeper om de aanval van de tegenstander te stoppen. Het is als keeper belangrijk dat je leiding kan geven aan je verdedigers en je ze zo kan neerzetten dat je de spitsen van de tegenstander zo vroeg mogelijk keuzes moet gaan laten maken. Daarnaast is het meevoetballen / positie kiezen voor je doel zeer belangrijk. Op het moment dat je als keeper de bal al buiten de 16m kan onderscheppen geeft dat veel vertrouwen aan je team en is het gevaar van de tegenpartij eigenlijk helemaal niet gevaarlijk. 

Aangezien Bart onder mij keepte bij V.V.Goes weet hij als geen ander wat ik daar mee bedoel. 

Ik wil alle keepers van KeepersAcademieZeeland veel plezier wensen in het ontwikkelen van hun eigen style. En onthoudt goed dat de nummer 1 taak van de keeper het tegenhouden van die bal is en blijft! 

Met vriendelijke groet, 

Gerard de Nooijer


KeepersAcademieZeeland

 

E  : Info@keepersacademiezeeland.nl

M : 06-15587669

F  : KeepersAcademieZeeland

T  : @KeepersZeeland

I   : keepersacademiezeeland

 

Bank: NL90 RABO 0144 21 20 21

KVK: 59608765